Szolgáltatásaink ismertetése


A freelancerek az IT-szakterület mozgatói. Egy fejlesztési feladat sokszor túl kicsi ahhoz, hogy a fejlesztő(ke)t alkalmazásba vegye a projektgazda, mégis túl nagy ahhoz, hogy olyan rövid és eseti maradhasson az ügyfél és a megbízott viszonya, mint a legtöbb más szolgáltatás esetében.
A magyar munkajog és munkakultúra ma még túl kevéssé veszi ezt figyelembe. Pedig ha a jövő az informatikáé, akkor a jövő a freelancereké, illetve az informatikai alvállalkozóké.

A megbízó cégek ma még túl kevés pozícióra fogadják el a külsős / alvállalkozói szerződéses formát. A hagyományos munkaközvetítő portálok is szemmel láthatóan vakok a problémával szemben.
Így a magyar freelancereknek kevés megfelelő fórumuk van.
Ezen szeretnénk változtatni, azzal, hogy ezen a portálon otthon adunk nekik - Önöknek / Nektek.

A nyitott pozícióknál is feltüntetésre kerül, hol tartja a megbízó elfogadhatónak az alvállalkozói státuszt a keresett informatikus részéről. De a lényeg a szolgáltatásbörze, ahol a megbízásos viszony az elsődleges cél.

Minden, a freelancerek számára elérhető portálfunkció teljesen ingyenes.
Ez a portál nem keresni akar a freelancer társadalmon, hanem szakmai / szervezési / emberi jó kapcsolatot kiépíteni velük, bázist jelenteni számukra.

Terveink szerint a portál funkcionalitásának ez az egyik elsődleges továbbfejlesztési iránya: Minden, ami a freelancerek életet megkönnyíti. Pár elképzelés ezekből, melyeket menet közben valósítunk meg:
Az ügyfelekről vezetett kommentek, melyek kiterjednek mind a szakmai környezet nívójára, az egyéb körülményekre, mind a fizetési morálra.
További ötleteket is szívesen fogadunk ITT.