Szolgáltatásaink ismertetéseIngyenes szolgáltatásaink:


Ingyenes hirdetés

Miután cégét regisztrálta portálunkon, korlátlan számban töltheti fel álláshirdetéseit. Hirdetése moderátorunk jóváhagyása után megjelenik oldalunkon.
- Hirdetéseinek továbbpublikálását cégünk ingyenesen vállalja. Így az olyan online hirdetési oldalakon jelenhet meg - az Ön cége számára ingyenesen -, ahol a megjelentetési költség hirdetésenként több tízezer forint lenne.
(Erre kötelezettséget természetesen nem vállalunk, de ha egyéb hirdetési kvótánkba be tudjuk venni az Ön által feltett hirdetést, külön kérés nélkül is megtesszük azt.)
- Kategorizált követelményrendszer: Rendszerünk egyedülálló szolgáltatása, hogy a hirdetéshez nem csupán szövegesen, hanem hierarchikus szótárak használatával, kategóriákba soroltan adhatja meg az egyes elvárt tudástípusokat, illetve rendelhet hozzájuk egyéb elvárás-attribútumokat (tapasztalat szintje, gyakorlati évek száma, stb). Ezekre alapulva portálmotorunk pontozni képes a jelölt szakmai megfelelését a pozícióra.
- Automatikus előszűrés: Hirdetéséhez megadhatja a pályázóval szemben támasztott minimális megfelelési szintet.
- Statisztika: Hirdetése látogatottságáról és az ahhoz kapcsolódó kommunikációról kimutatás készül.
- Pályázat:
-- Valamennyi regisztrált munkakereső hierarchikus tudásprofillal rendelkezik rendszerünkben;
-- Mikor a pályázó jelentkezik a hirdetésre, portálmotorunk összeveti a hirdetés és a pályázó profilját, és csak az Ön által definiált szintet elérő pályázatokat fogadja el.
-- A megfelelő pályázatokat moderálás után minden megkötés nélkül továbbítjuk Önnek.

Ingyenes szakmai tesztek

Ha a jelentkező pályázók közül az Ön által kiválasztott emberekről mélyebb szakmai benyomást szeretne szerezni, csak kérnie kell, hogy végeztessük el a jelölttel szakmai tesztünket, mely valamennyi ismert programnyelvre, operációs rendszerre, fejlesztőkörnyezetre, vezetői tapasztalat-kategóriára, valamint az angol és német nyelvekre terjedhet ki. Vannak online kitölthető tesztjeink, melyek eredményét ingyenesen megkapja, valamint humán tesztforgatókönyveink is - ekkor munkatársunk személyes találkozó során teszteli a jelöltet.
Cégünk informatikai fejvadász szolgáltatásra szakosodott. Nem csak HR-esek, hanem mély szakmai tapasztalatú informatikusok is tesztelik a jelöltetek, és sokakból választjuk ki a legjobbakat.

Milyen feltételekkel kínáljuk mindezt?

- A portál fejlesztése jelenleg is tart. Amíg a funkcionalitás nem lesz teljeskörűvé kiforrott, az ingyenességet mindenképpen fenntartjuk.
- Garantáljuk, hogy a céges regisztráció napjától számított 1 éven belül a portál szolgáltatásai a regisztráló cég számára mindenképpen ingyenesek maradnak.
- Célunk, hogy a portál humán látogatók által generált forgalmát professzionális szintre emeljük. Amikor a napi forgalom eléri a tartósan magasabb, mint napi 1000 látogatót, megfontoljuk a portál fizetőssé tételét a céges hirdetők számára.


A mindenkori forgalmi adatok publikusak, megtekinthetők itt:
- Humán aktivitás. Ebbe a listába csak azok a látogatások kerülnek bele, melyeket nem munkatársaink végeztek, valamint melyeknek IP-címe nem esik valamely ismert tartalomkereső domain-tartományába.
- Keresőgép-aktivitás. Az új robot IP-címeket folyamatosan bővítjük, s ekkor az ezekről végzett látogatások visszamenőleg is átkerülnek a humán listából ebbe a listába.
- Mindkettő együtt

A portál céges / munkáltatói moduljának további ingyenes szolgáltatásai:
- Webes HR-modul
- Webes számlázó modul

Fizetős szolgáltatásaink:


Proaktív munkaközvetítés, egyszeri sikerdíjért

A legjobb informatikusok többsége nem aktív munkakereső, hanem jól érzi magát jelenlegi munkakörnyezetében.
Személyes megszólításra van szükség, hogy meggyőzzük az új munkakör előnyeiről.
Ez a mi szakterületünk.

Adatbázisunk jelenleg 2141 informatikus adatait tartalmazza. Ezek nem csupán feltöltött, hanem mind technikailag, mind tartalmilag ellenőrzött adatok, melyek mögött valódi szakemberek állnak. Valemennyiükkel személyes kontaktust igyekszünk kiépíteni. Sokukkal ezt már megtettük.

Belső pályázat

Feltöltött hirdetésére a saját kipróbált munkatársaink és szakmai ismerőseink között keresünk szakmailag megfelelő, szabad kapacitással rendelkező kollégát, és ha találunk ilyet, kapcsolatba lépünk Önnel.

Munkaerőkölcsönzés

Saját kipróbált alkalmazottainkat és/vagy alvállalkozóinkat meghatározott időre és/vagy meghatározott projektfeladat végrehajtása érdekében cége rendelkezésére bocsátjuk. A jelöltek óradíjára kompetencia-arányos egyéni ajánlatot teszünk.