Szolgáltatásaink ismertetése


Ingyenes pályázat

Miután regisztrált portálunkon, feltöltheti kompetenciaprofilját.
- Kategorizált követelményrendszer: Rendszerünk egyedülálló szolgáltatása, hogy profiljához nem csupán szövegesen, hanem hierarchikus szótárak használatával, kategóriákba soroltan fogalmazhatja meg azokat a tudás- illetve kompetenciatípusokat, melyekben szolgáltatást vállal, illetve rendelhet hozzájuk egyéb attribútumokat (tapasztalat szintje, gyakorlati évek száma, díjazási elvárások, vállalható határidők, stb). Ezek alapján portálmotorunk pontozni képes az Ön, illetve cége szakmai megfelelését a pályázati kiírásra.
- Statisztika: Profilja és beküldött pályázatai látogatottságáról kimutatás készül.
- A meghirdető visszajelzéseit eljuttatjuk Önhöz.

Renferenciavizsgálat

- Lekérdezheti, hogy a pályázatkiíróról más megbízottak a korábbi munkák során milyen visszajelzéseket tároltak el rendszerünkben (fizetési fegyelem, korrektség a közös projekt során, stb).
- Referencia-pontozás szerint sorba rendezheti a pályázatkiírókat.
- Ön is feltöltheti visszajelzéseit a partnerekről, megbízókról.

Szabad tájékoztatás

Az egyes visszajelzéseket igazságtartalmilag nem, csak tartalmilag moderáljuk. A sértő, durva visszajelzéseket moderátorunk törli.
Ezen túlmenően viszont felelősséget sem vállalunk a visszajelzések objektivitásáért. Azok egy szabadon használható kommunikációs médiumon csak annyira lehetnek objektívek, amennyi fegyelemmel és tisztelettel viseltetnek egymás iránt a közösség tagjai.