Szolgáltatásaink ismertetése


Ingyenes hirdetés

Miután regisztrált portálunkon, korlátlan számban töltheti fel pályázati hirdetéseit. Hirdetése moderátorunk jóváhagyása után megjelenik oldalunkon.
- Kategorizált követelményrendszer: Rendszerünk egyedülálló szolgáltatása, hogy a hirdetéshez nem csupán szövegesen, hanem hierarchikus szótárak használatával, kategóriákba soroltan adhatja meg az egyes elvárt kompetenciatípusokat, illetve rendelhet hozzájuk egyéb elvárás-attribútumokat (tapasztalat szintje, gyakorlati évek száma, anyagi vagy időbeni korlátok, stb). Ezekre alapulva portálmotorunk pontozni képes a pályázó szakmai megfelelését az Ön kiírására.
- Automatikus előszűrés: Pályázati kiírásához megadhatja a pályázóval szemben támasztott minimális szakmai követelményrendszert.
- Statisztika: Kiírása látogatottságáról kimutatás készül.
- Pályázat:
-- Valamennyi regisztrált szolgáltató hierarchikus tudásprofillal rendelkezik rendszerünkben;
-- Mikor a pályázó jelentkezik a hirdetésre, portálmotorunk összeveti a hirdetés és a pályázó profilját, és csak az Ön által definiált szintet elérő pályázatokat fogadja el.
-- A megfelelő pályázatokat a moderáláson kívül minden megkötés nélkül továbbítjuk Önnek.

Ingyenes referenciavizsgálat

- Lekérdezheti, hogy a pályázóról más megbízók a korábbi munkái nyomán milyen visszajelzéseket tároltak el rendszerünkben.
- Referencia-pontozás szerint sorba rendezheti a pályázókat.
- Ön is feltöltheti visszajelzéseit a partnerekről, megbízottakról.

Szabad tájékoztatás

Az egyes visszajelzéseket igazságtartalmilag nem, csak tartalmilag moderáljuk. A sértő, durva visszajelzéseket moderátorunk törli.
Ezen túlmenően viszont felelősséget sem vállalunk a visszajelzések objektivitásáért. Azok egy szabadon használható kommunikációs médiumon csak annyira lehetnek objektívek, amennyi fegyelemmel és tisztelettel viseltetnek egymás iránt a közösség tagjai.